Fujian, China
Business Type:
Manufacturer/Factory & Trading Company
Main Products:
Number of Employees:
Year of Establishment:
Management System Certification:
Average Lead Time:
Peak season lead time: one month
Off season lead time: one month
OEM/ODM Service

Open Type Diesel Generator, Silent Diesel Genset, Power Generator manufacturer / supplier in China, offering Electric Diesel Generator Low Noise 5kw to 2000kw, 100kVA 80kw Electric Power Silent Cummins Diesel Generator, 20kVA 25kVA 30kVA 40kVA 50kVA 75kVA Electric Power Silent Diesel Generator[IC180208c] and so on.

Gold Member Since 2017
Audited Supplier

Electric Diesel Generator Low Noise 5kw to 2000kw

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
1 Piece US $1,600-250,000/ Piece
Port: Fuzhou, China
Production Capacity: 1000 Sets/ Month
Payment Terms: L/C, T/T
Type: Self-Starting Diesel Generator
Installation Method: Fixed
Stroke: Six Stroke
Cooling Method: Water Cooling
Output Type: AC Three Phase
Speed: Speed

You Might Also Like


Basic Info

Model NO.: GFS
Conditions of Use: Land Use
Usage: Common Units
Landuse Type of Unit: Low Noise Automation Type
Excitation Mode: Static Exciter
Trademark: YIHUA
Transport Package: Polywood Case
Specification: 8KW to 2000KW
Origin: Nideng
HS Code: 85021200

Product Description

Standard features: 

-Power range: 8KW to 50KW

-Output: 120V to 480V,50HZ or 60HZ,1500rpm or 1800rpm

-3phase or 1phase,4wire connection

-Single or three phase

-water cooled 

-Silent/weather proof/trailer type for optional

-Fuel tank for at least 8H running or sparate

-Silencer,manual and tools 


-Engine:  CUMMINS, Perkins, Yanmar, Deutz,Lovol, Volvo, Mitsibishu, MTU, DOOSAN and ISUZU series, 

also some Chinese reliable ones, such as WEIFANG, YUCHAI,YANGDONG,WUDONG .


-Alternator:Stamford/Leroy sommer/Marathon/YHG series brushless alternator

-CLASS H insulation

-IP21/23 protection

-self-regulator by AVR

-50hz /1500rpm or 60hz/1800rpm

-110-480V,3 phase,4wire,pf.0.8

-electric system:24V/12V

-wave distort:less then 10%

Soundproof/Silent box:

-Excellent ventilation

-Fuel tank mounted on baseframe for 8 Hours working

-Highly Corrosion Resistant construction

-Excellent Access for Maintenance

-Normal silent: 1m<80DBA / 7m<70DBA 

-Super silent: 1m<63DBA

- ATS(automatic transfer switch)
- water Heater/Oil heater
- Parallel system
- Remote system

Digital Control Panel:  
Electric Diesel Generator Low Noise 5kw to 2000kw

Manuel Control panel. 
Electric Diesel Generator Low Noise 5kw to 2000kw

Our service:
BEFORE SERVICE: According to the clients' requirement and actual situation, we will furnish the technology consultation and kinds of information.  
AFTER SERVICE: Guarantee for one year or 1000 running hours (accord to whichever reach first) from arrival date of destination port. During the guarantee period, we will provide the free easy-damaged spare-parts for problems caused by our quality of production or raw material, except the damageable spare parts of diesel engine caused by customer's incorrect man-made operation. After expiration, our company provides cost spare-parts maintenance for gensets.  

Electric Diesel Generator Low Noise 5kw to 2000kw

Founded in 1994, Fujian Yihua Electrical Machinery Co., Ltd. Is a comprehensive manufacturer, specializing in electrical machinery. Our main products cover generators, generating sets, soundproof generating sets. Power range from 5KW to 1500KW. 

1.What's your power range of diesel generators?
Answer:  We can offer the range from 5kva~3000kva.
2.What's your delivery time?
Answer:  Generally,we can delivery in 7 days after we get the deposit.
3.What's your payment?
Answer:  We accept T/T, L/C,and 30% T/T as the deposit,the balance payment should be 
paid before shipping.
4.What's your warranty?
Answer:  All our products we offer on year warranty or 1000 hours which comes first.
5.What's your MOQ?
Answer:We accept the MOQ  is 1 set.
6.What's the frequency of diesel generators?
Answer:  50/60HZ
7.Do you have single phase or three phase diesel generators?
Answer:  Yes,we have single phase and three phase diesel generators.
8.What's the voltage of your diesel generator?
Answer:Generally,the voltage is 220/380V,230/400V,240/415V or according to your requests.

Send your message to this supplier

avatar Ms. Cloud Lin

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now