Fujian, China
Business Type:
Manufacturer/Factory & Trading Company
Main Products:
Number of Employees:
Year of Establishment:
Management System Certification:
Average Lead Time:
Peak season lead time: one month
Off season lead time: one month
OEM/ODM Service

Marine Genset, Generating for Boat, Marine Power Generator manufacturer / supplier in China, offering Cummins Marine Diesel Generator Set (30KW to 400KW), 100kVA 80kw Electric Power Silent Cummins Diesel Generator, 20kVA 25kVA 30kVA 40kVA 50kVA 75kVA Electric Power Silent Diesel Generator[IC180208c] and so on.

Gold Member Since 2017
Audited Supplier

Cummins Marine Diesel Generator Set (30KW to 400KW)

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
1 Piece US $7,000-80,000/ Piece
Port: Fuzhou, China
Production Capacity: 500 Units/Month
Payment Terms: L/C, T/T
Type: Self-Starting Diesel Generator
Installation Method: Fixed
Stroke: Four Stroke
Cooling Method: Water Cooling
Output Type: AC Three Phase
Speed: Speed

You Might Also Like


Basic Info

Model NO.: CCFJ
Conditions of Use: Marine
Usage: Common Units
Landuse Type of Unit: Ordinary
Excitation Mode: Static Exciter
Control Panel: Optional
Trademark: YIHUA
Transport Package: Plywood Cases
Specification: small cover
Origin: China
HS Code: 85021100

Product Description

Product Description

-CUMMINS Marine Engine with YIHUA Marine alternators. 
-Power range from 30Kw to 400Kw. 
-Gnesets can be with CCS certificate. 
-Silent type is optional
-Control panel is optional 

Technical specification 
Cummins Marine Diesel Generator Set (30KW to 400KW)

Digital Control Panel:  
Cummins Marine Diesel Generator Set (30KW to 400KW)

Manuel Control panel. 
Cummins Marine Diesel Generator Set (30KW to 400KW)

Our service:
BEFORE SERVICE: According to the clients' requirement and actual situation, we will furnish the technology consultation and kinds of information.  
AFTER SERVICE: Guarantee for one year or 1000 running hours (accord to whichever reach first) from arrival date of destination port. During the guarantee period, we will provide the free easy-damaged spare-parts for problems caused by our quality of production or raw material, except the damageable spare parts of diesel engine caused by customer's incorrect man-made operation. After expiration, our company provides cost spare-parts maintenance for gensets.  

Cummins Marine Diesel Generator Set (30KW to 400KW)

Founded in 1994, Fujian Yihua Electrical Machinery Co., Ltd. Is a comprehensive manufacturer, specializing in electrical machinery. Our main products cover generators, generating sets, soundproof generating sets. Power range from 5KW to 1500KW. 

1.What's your power range of diesel generators?
Answer:  We can offer the range from 5kva~3000kva.
2.What's your delivery time?
Answer:  Generally,we can delivery in 7 days after we get the deposit.
3.What's your payment?
Answer:  We accept T/T, L/C,and 30% T/T as the deposit,the balance payment should be 
paid before shipping.
4.What's your warranty?
Answer:  All our products we offer on year warranty or 1000 hours which comes first.
5.What's your MOQ?
Answer:We accept the MOQ  is 1 set.
6.What's the frequency of diesel generators?
Answer:  50/60HZ
7.Do you have single phase or three phase diesel generators?
Answer:  Yes,we have single phase and three phase diesel generators.
8.What's the voltage of your diesel generator?
Answer:Generally,the voltage is 220/380V,230/400V,240/415V or according to your requests.

Cummins Marine Diesel Generator Set (30KW to 400KW)


Send your message to this supplier

avatar Ms. Cloud Lin

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now