Fujian, China
Business Type:
Manufacturer/Factory & Trading Company
Main Products:
Number of Employees:
Year of Establishment:
Management System Certification:
Average Lead Time:
Peak season lead time: one month
Off season lead time: one month
OEM/ODM Service

Cummins Diesel Generator Set, Generating with Cummins Engine, Silent Power Generators manufacturer / supplier in China, offering 150kVA Generator Diesel Power Gensets with Cummins Engine, 25kVA 20kw Fawde Xichai Diesel Generator with Silent Weatherproof Canopy, 30kVA 24kw Silent Soundproof Canopy Fawde Xichai Diesel Generator and so on.

Gold Member Since 2017
Audited Supplier

150kVA Generator Diesel Power Gensets with Cummins Engine

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
1 Piece US $9,500-11,500/ Piece
Port: Fuzhou, China
Production Capacity: 800 Units/Month
Payment Terms: L/C, T/T
Type: Self-Starting Diesel Generator
Installation Method: Fixed
Stroke: Four Stroke
Cooling Method: Water Cooling
Output Type: AC Three Phase
Speed: Speed

You Might Also Like


Basic Info

Model NO.: GFS
Conditions of Use: Land Use
Usage: Common Units
Landuse Type of Unit: Automation Type
Excitation Mode: Static Exciter
Control Panel: According to Your Request
ATS: Optional
Color: According to Your Request
Trademark: YIHUA
Transport Package: Plywood Cases
Specification: big cover
Origin: China
HS Code: 85021200

Product Description

Standard features: 

-Power range: 120kw/150KVA

-Output: 120V to 480V,50HZ or 60HZ,1500rpm or 1800rpm

-3phase or 1phase,4wire connection

-Single or three phase

-Air cooled 

-Silent/weather proof/trailer type for optional

-Fuel tank for at least 8H running or sparate

-Silencer,manual and tools 


-Engine: Famous DCEC CUMMINS 6BTAA5.9-G12/140KW


-Alternator:Stamford/Leroy sommer/Marathon/YHG series brushless alternator

-CLASS H insulation

-IP21/23 protection

-self-regulator by AVR

-50hz /1500rpm or 60hz/1800rpm

-110-480V,3 phase,4wire,pf.0.8

-electric system:24V/12V

-wave distort:less then 10%

Soundproof/Silent box:

-Excellent ventilation

-Fuel tank mounted on baseframe for 8 Hours working

-Highly Corrosion Resistant construction

-Excellent Access for Maintenance

-Normal silent: 1m<80DBA / 7m<70DBA 

-Super silent: 1m<63DBA


- ATS(automatic transfer switch)
- water Heater/Oil heater
- Parallel system
- Remote system

Control Panel:

Digital Control panel Smartgen 6120 (can be with ATS)
150kVA Generator Diesel Power Gensets with Cummins Engine

Our service:
BEFORE SERVICE: According to the clients' requirement and actual situation, we will furnish the technology consultation and kinds of information.  
AFTER SERVICE: Guarantee for one year or 1000 running hours (accord to whichever reach first) from arrival date of destination port. During the guarantee period, we will provide the free easy-damaged spare-parts for problems caused by our quality of production or raw material, except the damageable spare parts of diesel engine caused by customer's incorrect man-made operation. After expiration, our company provides cost spare-parts maintenance for gensets.  

150kVA Generator Diesel Power Gensets with Cummins Engine

Founded in 1994, Fujian Yihua Electrical Machinery Co., Ltd. Is a comprehensive manufacturer, specializing in electrical machinery. Our main products cover generators, generating sets, soundproof generating sets. Power range from 5KW to 1500KW. 

1.What's your power range of diesel generators?
Answer:  We can offer the range from 5kva~3000kva.
2.What's your delivery time?
Answer:  Generally,we can delivery in 7 days after we get the deposit.
3.What's your payment?
Answer:  We accept T/T, L/C,and 30% T/T as the deposit,the balance payment should be 
paid before shipping.
4.What's your warranty?
Answer:  All our products we offer on year warranty or 1000 hours which comes first.
5.What's your MOQ?
Answer:We accept the MOQ  is 1 set.
6.What's the frequency of diesel generators?
Answer:  50/60HZ
7.Do you have single phase or three phase diesel generators?
Answer:  Yes,we have single phase and three phase diesel generators.
8.What's the voltage of your diesel generator?
Answer:Generally,the voltage is 220/380V,230/400V,240/415V or according to your requests.

150kVA Generator Diesel Power Gensets with Cummins Engine


Send your message to this supplier

avatar Ms. Cloud Lin

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now