Fujian, China
Business Type:
Manufacturer/Factory & Trading Company
Main Products:
Number of Employees:
Year of Establishment:
Management System Certification:
Average Lead Time:
Peak season lead time: one month
Off season lead time: one month
OEM/ODM Service

Open Type Diesel Gensets, Open Generating with Cmmins Engine, Cummins Small Power Generators manufacturer / supplier in China, offering 24kw/30kVA Cummins Generator Open Type, 100kVA 80kw Electric Power Silent Cummins Diesel Generator, 20kVA 25kVA 30kVA 40kVA 50kVA 75kVA Electric Power Silent Diesel Generator[IC180208c] and so on.

Gold Member Since 2017
Audited Supplier

24kw/30kVA Cummins Generator Open Type

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
1 Piece US $4,500-5,000/ Piece
Port: Fuzhou, China
Production Capacity: 800 Units/Month
Payment Terms: L/C, T/T
Type: Self-Starting Diesel Generator
Installation Method: Fixed
Stroke: Four Stroke
Cooling Method: Water Cooling
Output Type: AC Three Phase
Speed: Speed

You Might Also Like


Basic Info

Model NO.: GF
Conditions of Use: Land Use
Usage: Common Units
Landuse Type of Unit: Automation Type
Excitation Mode: Static Exciter
Control Panel: Optional
Color: According to Your Request
ATS: Optional
Trademark: YIHUA
Transport Package: Plywood Cases
Specification: 24KW
Origin: Ningde China
HS Code: 85021100

Product Description

Standard features: 

-Power range: 24KW

-Output: 120V to 480V,50HZ or 60HZ,1500rpm or 1800rpm

-3phase or 1phase,4wire connection

-Single or three phase

-water cooled 

-Silent/weather proof/trailer type for optional

-Fuel tank for at least 8H running or sparate

-Silencer,manual and tools 




-Alternator:Stamford/Leroy sommer/Marathon/YHG series brushless alternator

-CLASS H insulation

-IP21/23 protection

-self-regulator by AVR

-50hz /1500rpm or 60hz/1800rpm

-110-480V,3 phase,4wire,pf.0.8

-electric system:24V/12V

-wave distort:less then 10%


- ATS(automatic transfer switch)
- water Heater/Oil heater
- Parallel system
- Remote system

Control Panel:
Digital Control Panel:  
24kw/30kVA Cummins Generator Open Type

Manuel Control panel. 
24kw/30kVA Cummins Generator Open Type

Our service:
BEFORE SERVICE: According to the clients' requirement and actual situation, we will furnish the technology consultation and kinds of information.  
AFTER SERVICE: Guarantee for one year or 1000 running hours (accord to whichever reach first) from arrival date of destination port. During the guarantee period, we will provide the free easy-damaged spare-parts for problems caused by our quality of production or raw material, except the damageable spare parts of diesel engine caused by customer's incorrect man-made operation. After expiration, our company provides cost spare-parts maintenance for gensets.  

1.What's your power range of diesel generators?
Answer:  We can offer the range from 5kva~3000kva.
2.What's your delivery time?
Answer:  Generally,we can delivery in 7 days after we get the deposit.
3.What's your payment?
Answer:  We accept T/T, L/C,and 30% T/T as the deposit,the balance payment should be 
paid before shipping.
4.What's your warranty?
Answer:  All our products we offer on year warranty or 1000 hours which comes first.
5.What's your MOQ?
Answer:We accept the MOQ  is 1 set.
6.What's the frequency of diesel generators?
Answer:  50/60HZ
7.Do you have single phase or three phase diesel generators?
Answer:  Yes,we have single phase and three phase diesel generators.
8.What's the voltage of your diesel generator?
Answer:Generally,the voltage is 220/380V,230/400V,240/415V or according to your requests.

24kw/30kVA Cummins Generator Open Type

24kw/30kVA Cummins Generator Open Type


Send your message to this supplier

avatar Ms. Cloud Lin

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now